7 Δεκ 2007

Ανακοίνωση

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί το μάθημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της διδάσκουσας. Η αναπλήρωση του μαθήματος θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, 6-9 μ.μ. στο εργαστήριο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.

Σημαντικές προθεσμίες έως την ολοκλήρωση του μαθήματος:

  • Έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να σταλεί στη διδάσκουσα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) η επιλογή του θέματος της εργασίας.
  • Έως την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου θα πρέπει να σταλεί στη διδάσκουσα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) το διάγραμμα της εργασίας (1 σελίδα).
  • Η παρουσίαση των εργασιών θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου (3-9 μ.μ.) και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου (3-6 μ.μ.) στο Εργαστήριο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Οι φοιτητές/τριες οφείλουν να είναι παρόντες/ούσες καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης. Οι ανακοινώσεις δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 15 λεπτά έκαστη.
  • Εάν έχετε σοβαρό λόγο για τον οποίο δεν μπορείτε να παραβρίσκεστε στο μάθημα κάποιες από τις παραπάνω ώρες, θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε έως τις 4 Ιανουαρίου 2008.
  • Η εργασία στην τελική της μορφή θα πρέπει να σταλεί με email και ταχυδρομικώς στη διδάσκουσα (Σοφία Χανδακά, Μουσείο Μπενάκη, Κουμπάρη 1, 10674, Αθήνα) το αργότερο έως την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: